مصوبات سی و سومین جلسه هیأت مدیره دوازدهمین دوره کانون وکلای دادگستری استان اصفهان
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۲۳:۱۹
کد مطلب: 3146
 
سی و سومین جلسه هیأت مدیره دوازدهمین دوره کانون وکلای دادگستری استان اصفهان روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۷/۲۵برگزار شد.
روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۷/۲۵ سی و سومین جلسه هیأت مدیره دوازدهمین دوره کانون وکلای دادگستری استان اصفهان، رأس ساعت ۱۲:۳۰ با حضور وکیل دکتر لیلا رئیسی، وکیل امیر حسین سجادیه، وکیل دکتر محمد جعفری فشارکی، وکیل دکتر یاسین صعیدی، وکیل شهرام محقق دولت آبادی، وکیل مجتبی اسدیان و وکیل داوود عابدی در محل کانون برگزار شد.

در ابتدا و در حاشیه جلسه، اعضای هیأت مدیره با هدف ارتقاء فرهنگ اهدای عضو و یادبود وکیل شیوا خسروی که با اهدای اعضایی از پیکر خود، جان چندین نفر را از مرگ حتمی نجات داد، یک اصله نهال در محوطه ی ورودی ساختمان مرکزی کانون، کاشتند.

سپس ریاست کانون به ارائه گزارش از اقدامات صورت گرفته در فاصله جلسه گذشته و جلسه فعلی پرداخت:«روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۷/۱۸ اختبار شفاهی دوره چهل و پنجم کارآموزان وکالت برگزار گردید. تلاش بر این است که در اوایل هفته آتی نتایج اختبار اعلام شود. علاوه بر آن روز پنجشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۷/۲۲ آیین نکوداشت یاد و خاطره وکیل شیوا خسروی به پاسداشت عمل خیرخواهانه وی و خانواده اش برگزار شد. این مراسم به همت ریاست کمیسیون دفاع از حقوق وکیل وبا همکاری کمیسیون بانون، کمیسیون روابط عمومی و رسانه کانون و نیز با هماهنگی با مرکز پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید. در این مراسم رئیس مرکز پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی، تعدادی از پزشکان تیم پیوند، همکاران پیشکسوت و اعضای هیأت مدیره حضور داشتند. هدف از برگزاری این مراسم علاوه بر گرامیداشت یاد این همکار عزیز، بیان اوصاف جامعه وکالت برای مردم و افکار عمومی بود و خدا را شاکریم که این نشست، بازخورد کشوری بسیار مطلوبی داشت و جامعه پزشکی هم از اوصاف انسان دوستی و نوع دوستی وکلا بسیار ابراز خرسندی کردند. در حاشیه این مراسم، مطالبی هم در ارتباط با طرح تسهیل صدور برخی مجوزهای کسب و کار، ایرادات آن و مواضع کانون وکلای اصفهان که در واقع مواضع سایر کانونها نیز بود، بیان گردید. امید داریم که شورای نگهبان، صدای جامعه حقوقی کشور را بشنود و به داد نظام حقوقی کشور برسد و مانع از تصویب و تبدیل مصوبه مجلس به قانون شود.»

در ادامه وکیل ناصر زارعی و وکیل سید مجتبیطباطبایی پیرو انتخابات اعضای کمیسیون ورزش دراتحادیه و به دلیل ابهامات و سئوالاتی که در این رابطه وجود داشت، در جلسه حضور یافتند. وکیل امیر حسین سجادیه به ارائه گزارش از جلسه شورای اجرایی اتحادیه در روز پنجشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۷/۲۲ و اتفاقات پیرامون برگزاری انتخابات کمیسیون ورزش در اتحادیه پرداخت. وی اظهار داشت:« یکی از دستورات جلسه شورای اجرایی، انتخاب اعضای کمیسیون ورزشی اتحادیه بود که وکیل سید مجتبی طباطبایی از کانون اصفهان نیز از دوره قبل هیأت مدیره، به عنوان کاندیدای این سمت، معرفی شده بودند. با توجه به آنکهموضوعات دیگری نیز در دستور جلسه شورا بود، از جمله تعیین دستور جلسه همایش بوشهر و نیز تصمیم گیری درخصوص آزمون کارآموزی وکالت ۱۴۰۰ و گفت و گو پیرامون این موضوعات به زمان زیادی نیاز داشت، تصمیم بر آن شد که موضوع انتخاب اعضای کمیسیون ورزش از دستور کار شورای اجرایی، خارج و به جلسات بعد، موکول گردد. اما در انتهای جلسه مجددا این موضوع وارد دستور کار شد. البته در آن زمان، تعدادی از اعضای شورای اجرایی، جلسه را ترک کرده بودند. وکیل شهرام محقق پیشنهاد داد تا به هر کانونی که در کمیسیون مذکور، کاندیدا دارد مهلتی به منظور معرفی و رزومه وی اعطا شود. همین اتفاق افتاد و پس از معرفی کاندیداها، رأی گیری بصورت مخفی انجام گردید و متأسفانه وکیل طباطبایی رأی لازم را کسب ننمود.»

سپس وکیل شهرام محقق دولت آبادی بیان داشت:«عمده زمان جلسه روز پنجشنبه شورای اجرایی پیرامون طرح تسهیل و آزمون کارآموزی وکالت ۱۴۰۰ گذشت. یکی از موضوعاتی که در دستور کار قرار داشت، انتخاب اعضای کمیسیون ورزش بود که در ابتدا به دلیل مسائل مهم و چالشهای روز نهاد وکالت، این موضوع از دستور خارج شد. اما در انتهای جلسه، تصمیم گیری در مورد اعضای کمیسیون ورزش، مجددا در دستور کار قرار گرفت. در حالیکه نباید این اتفاق می افتاد زیرا تعدادی از کانونها از جلسه خارج شده بودند و به همین دلیل نیز عده ای معترض شدند. رزومه های دوستان،چندین جلسه قبل در اختیار اعضای شورای اجرایی قرار گرفته بود و به این دلیل که ممکن بود رزومه ها از سوابق ذهنی اعضا پاک شده باشد، بنده پیشنهاد دادم که به هر کانونی اجازه داده شود تا در مورد کاندیدای خود صحبت کند. بنده هر آنچه لازم بود از سوابق و فعالیتهای وکیل طباطبایی بیان نمودم. پس از آن رأی گیری بصورت مخفی صورت گرفت. ۱۸ نفر برای عضویت در کمیسیون ورزش، کاندیدا بودند و تنها پنج نفر، انتخاب شدند که افراد منتخب، عمدتا هم سابقه عضویت در هیأت مدیره و هم سابقه عضویت در شورای اجرایی را داشتند و انتخاب ایشان قابل پیش بینی بود. البته که بنده با توجه به سوابق و رزومه درخشان وکیل طباطبایی از عدم انتخاب وی هم متعجب و هم بسیار متأسف شدم.»

سپس وکیل سید مجتبی طباطبایی عنوان نمود:« ما اکنون دغدغه استقلال کانونها و وکیل دادگستری را داریم. به یاد دارم در سال ۱۳۸۵ که مسابقات ورزشی وکلا در اصفهان آغاز شد و زمانی که بنده مسئول روابط عمومی کانون بودم و جشن استقلال کانون وکلا را برگزار می کردیم، حداکثر سه نفر از دادگستری مهمان ما بودند. وقتی که جام استقلال کانون را در استان اصفهان برگزار کردیم به واسطه اینکه تیم دادگستری اصفهان نیز در مسابقات شرکت کرد، اولین بار بود که بیش از سی نفر از دادگستری در مراسم هفتم اسفند کانون، شرکت کردند؛ رئیس سازمان زندانها، رئیس پلیس اصفهان، اداره ثبت و ...... . تا زمانی که نوبت به المپیاد ورزشی رسید. المپیاد ورزشی به خصوص در نقطه اوج خود در کیش به میزبانی اصفهان به جایی رسید که در رسانه ملی بصورت زنده از کیش، از المپیاد، روز استقلال وکیل، هفت اسفند پخش و باعث شد که وکیل دادگستری بتواند هفت اسفند را به وکلای ایران تبریک بگوید. این گزارش هر روز در شبکه خبر، شبکه ورزش، شبکه سه، رادیو ورزش و ... پخش می شد و این بهانه خوبی بود که با هزینه بسیار کم از نظر خبری، برداشت خبری بسیار مطلوبی صورت بگیرد. به این ترتیب ما توانستیم خود را به عنوان وکیل دادگستری و کانونهای وکلای دادگستری مطرح کنیم. گذشت تا زمانی که اسکودا تصمیم به تشکیل کمیسیونهایی گرفت. در ابتدا کمیسیون رفاهی تشکیل شد و اساسا خبری ازکمیسیون ورزش نبود. سه نفر از اعضای کمیسیون رفاهی، ورزشی بودند. در آن زمان پیشنهاد شد با عنایت به اهمیت بیشتر کمیسیون ورزش نسبت به کمیسیون رفاهی، تشکیل این کمیسیون نیز در دستور قرار بگیرد.این پیشنهاد بدوا در کمیسیون رفاهی تصویب و سپسبه شورای اجرایی پیشنهاد و نهایتا مصوب گردید کهکمیسیون ورزشی تشکیل شود. این کمیسیون، تنها یک دوره تشکیل  شد و پس از اتمام دوره دو ساله آن، بلا تکلیف ماند. سپس پیشنهاد شد کانونها نمایندگان خود را معرفی و مجددا رزومه ارائه دهند. اما انتخاب اعضا،دائم به امروز و فردا موکول گردید تا جلسه روزپنجشنبه. بنده به عنوان کاندیدای عضویت در این کمیسیون از جلسه روز پنجشنبه اطلاع نداشتم. اما هرچه قرار بود بشود، اتفاق افتاد. حال سئوال بنده این است که آیا از لحاظ مقررات، این امکان وجود دارد وقتی موضوعی از دستور کار شورای اجرایی خارج می شود مجددا مطرح گردد؟ موضوع، بنده نیستم. موضوع،کرسی است که کانون اصفهان، بعد از این همه سال،فعالیت در کمیسیون ورزش اسکودا به دلیل عدم رعایت مقررات از دست داده است. سئوال دوم اینکه چگونه بندهبا این رزومه انتخاب نشدم اما شخص دیگری با رزومه ای ضعیف به عنوان عضو اصلی انتخاب شده است؟ آیا هیأت مدیره اصفهان این حق را دارد که به این انتخابات اعتراض کند؟ آیا ما نمی توانستیم در این رابطه تلاش بیشتری کنیم؟ تماس هایی بگیریم و ...؟ این حق کانون اصفهان بود که از دست رفت. بنده شش سال برای کانون اصفهان تسهیلات رایگان ورزشی گرفتم و بنابراین سابقه مدیریتی قابل قبولی دارم.»

وکیل امیرحسین سجادیه در پاسخ به این سئوال وکیل طباطبایی که آیا مقررات اجازه می دهد موضوعی پس از خروج از دستور کار مجددا مطرح شود، اظهار داشت:« مقررات در این زمینه ساکت است. اگر از نظر اصولی، سئوال می کنید، خیر این کار درستی نیست به این علت که تعدادی به تصور اینکه این موضوع از دستور کار خارج شده، جلسه را ترک کردند. اما به لحاظ کلیت  قواعد اتحادیه، ایرادی ندارد؛ همچنان که شورا می تواند موضوعی را که اساسا از ابتدا در دستور کار نبوده، در جلسه مطرح کند و در دستور جلسه قرار دهد.»

وکیل شهرام محقق دولت آبادی در ادامه بیان داشت:«اینکه افراد در یک انتخابات به چه کسی رأی می دهند یک تصمیم شخصی است. آنچه که وظیفه ما است این است که رزومه شما را به عنوان کاندیدا در اختیار اتحادیه بگذاریم و شما را معرفی کنیم و سپس از کوچکترین فرصت برای بازگو کردن رزومه جنابعالی،استفاده نمائیم. بنده بیش از آنچه که در رزومه شما نگاشته شده بود از عملکرد، تجربیات و سوابق شما دفاع نمودم. بنده نمی دانم که به عنوان نماینده شورای اجرایی برای شرکت در یک انتخابات آیا باید از پیش، نظر هیأت مدیره را جویا شوم که باید به چه کسانی رأی بدهم؟ آیا چنین روالی وجود داشته است؟ به اعتقاد بنده کسی که در کمیسیون ورزشی عضو می شود، الزاما نباید ورزشکار باشد بلکه باید سابقه مدیریتی داشته باشد، خوش فکر باشد و بتواند ایده پردازی کند. همین موضوع در انتخاب اعضا در کمیسیونهای مختلف کانون نیز مدنظر ما بوده است. بنده با توجه به شناختی که نسبت به سلامت و درایت افراد داشتم، رأی دادم و البته که جنابعالی انتخاب اول بنده بودید.»

سپس هیأت مدیره وارد دستور جلسه شد:

دستور اول جلسه: هیات مدیره ضمن بررسی پرونده های نقل و انتقال به اتفاق آرا، اتخاذ تصمیم نمود. 

جلسه در ساعت۱۵:۳۰ به پایان رسید.

تاریخ جلسه آتی هیأت مدیره متعاقبا اعلام می گردد.
Share/Save/Bookmark