چهلمین آیین تحلیف برگزار شد.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۰۰:۴۸
کد مطلب: 2249
 
شامگاه جمعه، سیزدهم اردیبهشت ماه ۹۸، چهلمین آیین تحلیف کارآموزان وکالت کانون وکلای اصفهان درمحل باشگاه کانون وکلای دادگستری اصفهان برگزارشد.
دراین آیین که با حضور نماینده مجلس، مقامات قضایی و خانواده های کارآموزان برگزارشد،66 نفر از کارآموزان وکالت پس از سپری کردن دوره کارآموزی و موفقیت در اختبار کتبی و شفاهی، با اتیان سوگند و توثیق شرافت خود و امضا ذیل قسم نامه در حضور اعضا هیات مدیره کانون وکلای دادگستری اصفهان، رسماً به شغل شریف وکالت وارد شدند.

درابتدای مراسم نائب رئیس کانون اصفهان، وکیل فرهاد رستم شیرازی ضمن خیر مقدم به مدعوین و عرض تسلیت به جامعه وکالت در خصوص فوت مرحوم مصباح اسکویی و استاد بهمن کشاورز، با توصیه به کارآموزانی که با این آیین تحلیف وارد عرصه و شغل شریف وکالت میشوند گفت: "بر وکیل است که ضمن حفظ شان و کرامت حرفه وکالت با رعایت احترام در برابر موکل پاسخگو و راهنما باشد.و هرگز قولی بیهوده ندهد."
وی در ادامه با برشمردن فضایل مرحوم کشاورز، گفت:" وکالت را از دید استاد بهمن کشاورز به عنوان یک شخص با ظرفیت، با شخصیت و فعال اجتماعی و سیاسی ببینند، نه با دیدگاه یک شغل و منبع درآمد."
در ادامه ریاست کمیسیون کارآموزی کانون وکلای اصفهان به ایراد سخن پرداخت.
سید مصطفی انوری زاده ضمن عرض تسلیت بابت درگذشت استاد بهمن کشاورز، در خصوص مسائل اخیر جامعه وکالت گفت: "چهل سال پیش فقط دو دانشگاه تهران و دانشگاه ملی (شهید بهشتی) به میزان ۴۰۰ نفر دانشجوی حقوق پذیرش میکردند و فارغ التحصیلان حقوق با شرایط سختی وارد عرصه وکالت میشدند، اما بعد از ۴۰ سال، حدود ۹۳۰ دانشگاه هر ساله تعداد زیادی دانشجوی حقوق میپذیرند و نتیجتا میزان فارغ التحصیلان حقوق رو به افزایش است. قطعا حذف آزمون وکالت موجب تبدیل شدن فارغ التحصیلان بیکار به قشر عظیمی از وکلای بیکار خواهد شد و بلاشک وکیل بیکار مفسده آفرین و باعث فساد سیستم قضائی است."
درادامه انوری زاده با اشاره به فرمانی که درسال ۱۲۹۲ یعنی ۱۰۶ سال پیش راجع به وکلا صادرشد گفت:" به موجب این فرمان وکلا برای شرکت در محاکم باید امتحان بدهند. درسال ۱۲۹۶ اولین نظامنامه وکالت دادگستری به تصویب رسید و براساس این نظامنامه، متقاضیان وکالت زمانی میتوانند وارد وکالت و امر قضائی شوند که امتحان بدهند. همچنین در اولین مجمع عمومی وکلا در سال ۱۳۰۰،اخذ آزمون برای وکالت لازم دانسته شد و با تصویب ماده واحده 70/7/11 اصحاب دعوا حق انتخاب وکیل دارند. تمام قضات دادگستری و وکلا پایمردی کردند و ایستادند و اثبات کردند که منظور از وکیل در این ماده واحده، وکیل دادگستری است و منظور از وکیل دادگستری کسی است که دارای دانشنامه حقوق بوده، درآزمون وکالت قبول شده و دوره کارآموزی خود را طی کرده است، نه وکیل مدنی. اما متاسفانه طراحان نظریه حذف آزمون، یک سیر قهقرایی را پیش گرفتند و میخواهند به ۷۰ سال قبل بازگردند. "
وکیل انوری زاده در پایان از کارآموزانی که با اتیان سوگند وارد جرگه وکالت میشوند تقاضا کرد از شغل وحرفه خود حمایت و دفاع کنند.

سپس آقای محمدرضا قنبری، معاونت قضایی دادگستری اصفهان خطاب به تحلیف شدگان گفت: "وکالت شغل شریفی است لذا در نظر داشته باشید با پایبندی به قوانین و مقررات در حفظ شان و شرافت این حرفه تلاش کنید.و یادتان باشد شرافت، گرانترین گوهر نزد وکیل است لذا با راستی و درستی در جهت احقاق عدالت گام بردارید."



روابط عمومی کانون وکلای دادگستری استان اصفهان.کمیته رسانه
گزارش خبری : وکیل فاطمه لاوی، مولود نه روزیان، سمیه شریفی
Share/Save/Bookmark