کارگاه آموزشی کارآموزان،14 مرداد 95
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۵۰
کد مطلب: 1448
 
قابل توجه کارآموزان محترم وکالت
کارگاه آموزشی کمیسیون کارآموزی روز پنجشنبه 14/05/1395 از ساعت 8:30 صبح در آمفی تئاتر کانون وکلای دادگستری استان اصفهان توسط جناب آقای دکتر علی شمسی (وکیل محترم دادگستری، عضو کمیسیون کارآموزی و استاد دانشگاه) با موضوع «پاسخ به سؤالات آئین دادرسی مدنی اختبار دوره 34» برگزار می شود. حضور کارآموزان محترم ورودی قبل از 95 در این جلسه الزامی است.

سئوال جلسه
«با انعقاد قراردادی ششدانگ اعیانی یک دستگاه آپارتمان در قبال بدهی 2000000000 ریالی «الف» به «ب» به شخص اخیر واگذار و روزانه مبلغ 2000000ریال به عنوان خسارت تأخیر در انجام تعهدات فروشنده تعیین می گردد.»

به تفکیک در فرض انتقال یا عدم انتقال رسمی مالکیت مورد معامله، نوع دعاوی قابل طرح از ناحیه «ب» مالی یا غیرمالی بودن آن دعاوی و نیز مرجع یا مراجع صالح قضایی را از حیث صلاحیت ذاتی، محل و نسبی به صورت مستدل تعیین کنید.
وکیل «ب» به همراه کارآموز وکالت خود (بصورت مشترک و منفرد) دادخواستی را به خواسته مطالبه مبلغ 1000000000 ریال بابت خسارت ناشی از تأخیر در انجام تعهد به طرفیت «الف» مطرح کرده اند.
آیا اقدام وکیل و کارآموز یاد شده را از نظر مقررات قانونی وکالت صحیح می دانید یا خیر؟چرا؟
در جلسه اول دادرسی فقط کارآموز شرکت می کند. تصمیم دادگاه چه خواهد بود؟ وکلای یاد شده مرتکب تخلفی شده اند یا خیر؟چرا؟
در فرضی که آپارتمان در اختیار «ب» باشد و دادگاه تجدیدنظر استان با تأیید دادنامه صادره از دادگاه بدوی «الف» را به تحویل آن آپارتمان در حق «ج» محکوم نموده باشد:
آیا دادورز میتواند آپارتمان را از تصرف «ب» خارج و تحویل «ج» دهد یا خیر؟چرا؟
باتوجه به فرض سوال «ب» از چه حقوق قانونی برخوردار است؟
دادگاه صالح، عنوان دعوا، اصحاب دعوی، اقدام موقتی جهت جلوگیری از اجرای حکم، شرایط اجابت خواسته اخیر «ب» و نهایتاً امکان یا عدم امکان تجدیدنظرخواهی از رأی دادگاه را به صورت مستند و مستدل تعیین و بیان کنید.
با پیش بینی داوری جهت حل و فصل اختلافات و محکومیت «الف» به پرداخت خسارت:
آیا محکوم علیه حق اعتراض به رأی داور را دارد؟ در صورت مثبت بودن پاسخ، عنوان دعوا، مالی یا غیرمالی بودن دعوا و مرجع صالح قضایی را تعیین کنید.
باتوجه به قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی 1394 امکان حبس محکوم علیه وجود دارد یا خیر؟چرا؟

رئیس کمیسیون کارآموزی کانون وکلای دادگستری استان اصفهان
دکتر محمد جعفری فشارکی
Share/Save/Bookmark