يکشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۳ , 13 Oct 2024
جالب است ۰
کانون وکلا : شامگاه پنج شنبه، نهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ ، آیین چهل و چهارمین تحلیف کارآموزان وکالت کانون وکلای اصفهان در محل باشگاه این کانون برگزار شد.
در این آیین که با حضور دکتر جعفر کوشا، ریاست اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران، دکتر ابراهیم کیانی، نایب رئیس اتحادیه، جناب آقای حجت اله اسدی، معاونت محترم انفورماتیک رئیس کل دادگستری استان اصفهان، ریاست و اعضای هیات مدیره و ریاست و اعضای کمیسیون کارآموزی کانون وکلای اصفهان،برگزار شد، ۱۳۳ نفر از کارآموزان وکالت پس از سپری کردن دوره کارآموزی و موفقیت در اختبار کتبی و شفاهی، با اتیان سوگند و توثیق شرافت خود و امضا ذیل قسم نامه در حضور اعضا هیات مدیره کانون وکلای دادگستری اصفهان، رسماً به شغل شریف وکالت وارد شدند. 


در ابتدای مراسم وکیل امیرحسین سجادیه، نایب رئیس کانون وکلای دادگستری اصفهان، ضمن عرض خیر مقدم به ریاست و نایب رئیس اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران و همچنین معاونت محترم انفورماتیک دادگستری کل اصفهان، از اعضا و ریاست کمیسیون کارآموزی، وکیل سید مصطفی انوری زاده، وکلای سرپرست و نیز ریاست کمیسیون روابط عمومی تشکر و قدردانی نمود. 


در ادامه ریاست کمیسیون کارآموزی کانون وکلای اصفهان به ایراد سخن پرداخت.
وکیل سید مصطفی انوری زاده در ابتدای سخنان خود پس از تبریک به کارآموزان و خانواده های ایشان، گزارش اختبار چهل و چهارم را ارائه نمود: در این دوره ۱۴۵ نفر مشمول اختبار بودند که دو نفر انصراف دادند و ۱۴۳ نفر در اختبار شرکت کردند که هفت نفر از این عزیزان نتوانستند با کسب نمرات لازم در اختبار موفق شوند و در نهایت ۱۳۶ نفر  قبول شدگان این دوره هستند.


در ادامه وکیل انوری زاده ضمن ذکر توصیه های اخلاقی و حرفه ای به کارآموزان چنین ادامه داد:ماده ۳۹ آیین نامه لایحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری که به تشریح سوگند وکالت می پردازد از اهمیت بسیاری برخوردار است. یکی از جملاتی که در این سوگند است و بنظر بنده شاهکار می باشد، آنجاست که می گوید:  به خداوند قادر متعال سوگند یاد می کنم که نسبت به اشخاص و مقامات قضایی و اداری و همکاران و اصحاب دعوی و سایر اشخاص "رعایت احترام" را نموده و الی آخر. احترام یعنی حرمت افراد را نگاه داشتن که این معنی بسیار عمیق است. احترام یعنی طرف را بزرگ می کنید، یعنی اندازه ها را می شناسید، یعنی آبروی خودم و دیگری را حفظ می کنم؛ در یک کلمه در واژه احترام دنیایی از معانی ادب نهفته است. من که این اقدامات را انجام می دهم در گام نخست به خود احترام می گذارم و این نشانه عظمت و بزرگی من است. فرزندان من، اگر شما رعایت یکدیگر را نکنید و به یکدیگر احترام نگذارید، توقع نداشته باشید شما را بزرگ بشمارند. این آخرین وصیت من به شماست؛ اگر به همکار خود احترام نگذارید و حرمت او را حفظ نکنید، سلسله مراتب به آنجا ختم می شود که ریاست اتحادیه که بالاترین مقام تشکیلات وکالتی است، زیر سئوال می رود و این منجر به آن می شود که هرکس و ناکس هرچه می خواهد بگوید و بنویسد. گاهی به این قسم نامه نگاه کنید و این جمله را به خود یادآوری نمایید.


روابط عمومی کانون وکلای دادگستری استان اصفهان
https://isfahanbar.org/vdcg.q9xrak9ywpr4a.html
نام شما
آدرس ایمیل شما