پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۳ , 7 Nov 2024
جالب است ۲
روز پنج شنبه ۲۰ آذرماه ۱۳۹۳ "همایش مشترک کانون های وکلای کشورهای فارسی زبان" در محل کانون وکلای دادگستری اصفهان ، با حضور هیاتی مرکب از مسئولین کانون های وکلای جمهوری تاجیکستان و به منظور بررسی تشکیل اتحادیه کانون وکلای کشورهای فارسی زبان و آشنایی با نظام قضایی و وکالتی این کشورها، برگزار شد.
پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید، فرهاد رستم شیرازی - رییس کانون وکلای اصفهان- ضمن خیر مقدم به مدعوین،اظهار کرد،" کانون اصفهان مانند دیگر کانون های وکلای ایران و اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران آمادگی هرگونه همکاری با کانون وکلای تاجیکستان و سایر فارسی گویان را داشته و همچنین یکی از دستاوردهای مهم این همایش را، آشنایی با سیستم قضایی دو کشور دانست."
پس از آن حمزه میرزا علیان - رئیس وکلای وکالتدار تاجیکستان- ضمن تقدیر از میهمان نوازی کانون وکلای تهران، شیراز و اصفهان و ابراز امیدواری در تشکیل انجمن وکلای فارسی گویان به معرفی هیات وکلای تاجیکی پرداخت.
در ادامه یعقوب معروف اف – رئیس مجمع وکلای همکاری جمهوری تاجیکستان- با معرفی جمهوری اسلامی ایران به عنوان "کشور دوست و همزبان دیرینه تاجیکستان"، در خصوص روابط حسنه و همکاری های فرهنگی و اقتصادی این دو کشور به ایراد سخن پرداخت.
سپس بزرگمهر یاراف، اظهار نمود:" پس از فروپاشی اتحادیه جماهیر شوروی، اولین کشوری که جمهوری تاجیکستان را به رسمیت شناخت، جمهوری اسلامی ایران بود و همچنین اولین سفارتخانه ای که در تاجیکستان تاسیس شد، متعلق به ایران بود. وی در ادامه، در خصوص سیستم قضایی روسیه به ایراد سخن پرداخت و به دلیل داشتن مناسبت های اقتصادی و نظامی با روسیه، آشنایی با این نظام را برای هردو کشور ضروری دانست.
در ادامه سید مصطفی انوری زاده – رئیس اسبق کانون وکلای دادگستری اصفهان- ضمن خیر مقدم به هیات مدعو و سایر همکاران در ارتباط با سیر تاریخی وکالت در ایران و تحولات تاریخی آن سخن گفت. انوری زاده، سیر تاریخی وکالت در ایران را به چهار دوره اصلی تقسیم نمود: "دوره اول: دوره عهد باستان (قبل از اسلام)، دوره دوم: دوره ورود دین مبین اسلام به ایران تا مشروطیت، دوره سوم: از مشروطیت تا سال ۱۳۳۱ هجری شمسی، دوره چهارم: از سال ۱۳۳۱ هجری شمسی تا کنون."
در این همایش، دکتر کامران پورجوهری- عضو هیأت علمی دانشگاه- نیز با موضوع ساختار قضایی ایران به ایراد سخن پرداخت. دکتر پورجوهری با تقسیم بندی مراجع به سه دسته، قضایی، اداری و انتظامی، مرجع عام رسیدگی به تظلمات ، تعدیات ، شکایات ، حل و فصل دعاوی و رفع خصومت ها را دادگستری دانست که متشکل از دادگاه های عمومی حقوقی، عمومی کیفری، مراجع تجدیدنظر استان، دادگاه کیفری استان، دادگاه انقلاب و ... است. پورجوهری با اشاره به مراجع تخصصی - اطفال ، ویژه روحانیت, خانواده- ونیز به مراجع اداری- دیوان عداالت اداری و ...- و مراجع انتظامی، سخنرانی خود را با بررسی مبحث وکالت تسخیری و معاضدتی به پایان رسانید.
در پایان، ظفر محموداف -معاون کانون وکلای جمهوری تاجیکستان – ضمن اشاره مختصری به ساختار قضایی جمهوری تاجیکستان، از رئیس کانون وکلای اصفهان - فرهاد رستم شیرازی - جهت برگزاری این همایش، تشکر کرد.
شایان ذکر است،"نفاهم نامه" همکاری مابین کانون وکلای دادگسری اصفهان و کانون های وکلای جمهوری تاجیکستان با محوریت تبادل دانش و تجربه در حوزه های علمی،صنفی،حفه ای و فرهنگی از طریق برگزاری همایش ها و نشست های مشترک و نبادل وکلا و کارآموزان منعقد گردید.
*گروه خبری : زینب کیانی ، شهرزاد علیپور - سردبیر : مهدی مزروعی
  • فرهاد رستم شیرازی - رئیس کانون وکلای دادگستری اصفهان

    فرهاد رستم شیرازی - رئیس کانون وکلای دادگستری اصفهان

  • یعقوب معروف اف – رئیس مجمع وکلای همکاری جمهوری تاجیکستان-

    یعقوب معروف اف – رئیس مجمع وکلای همکاری جمهوری تاجیکستان-

  • بزرگمهر یاراف

    بزرگمهر یاراف

  • سید مصطفی انوری زاده

    سید مصطفی انوری زاده

  • حمزه میرزا علیان - رئیس وکلای وکالتدار تاجیکستان-

    حمزه میرزا علیان - رئیس وکلای وکالتدار تاجیکستان-

  • ظفر محموداف -معاون کانون وکلای جمهوری تاجیکستان –

    ظفر محموداف -معاون کانون وکلای جمهوری تاجیکستان –

  • دکتر کامران پورجوهری- عضو هیأت علمی دانشگاه-

    دکتر کامران پورجوهری- عضو هیأت علمی دانشگاه-

https://isfahanbar.org/vdcebz8vijh8w.9bj.html
نام شما
آدرس ایمیل شما