چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ , 17 Dec 2025
جالب است ۳
بیست و یکمین جلسه چهاردهمین دوره هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری استان اصفهان برگزار شد
روز چهارشنبه مورخ 1404/06/05 بیست و یکمین جلسه چهاردهمین دوره هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری استان اصفهان راس ساعت 10 با حضور دکتر حسین ادیب رئیس، آقای روح اله محمدی نایب رئیس، آقای محمودرضا شجاعی بازرس، خانم دکتر لیلا رئیسی و خانم انیسه فنونی در محل کانون برگزار شد. در ابتدای جلسه آقای دکتر حسین ادیب در خصوص اقدامات فی مابین دو جلسه توضیحاتی ارائه دادند.
رئیس کانون تصریح کردند: آئین افتتاحیه و قرعه کشی المپیاد ورزشی کانون روز سه شنبه 28 مردادماه با حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان، رئیس، نایب رئیس و بازرس کانون، رئیس و اعضای کمیسیون ورزش و جمعی از وکلا برگزار شد. این المپیاد با هدف تقویت روحیه همدلی، ارتقای نشاط و سلامت و ایجاد فضای صمیمانه در میان وکلای استان اصفهان برگزار می شود.
دکتر ادیب افزودند: همایش توسعه پایدار نظام حقوقی و اجتماعی با تاکید بر حقوق مردم صبح روز پنجشنبه 30 مرداد 1404 به همت کانون وکلای دادگستری هرمزگان و با حضور جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی،روسای کانون های وکلای دادگستری و معاونان حقوقی و پارلمانی وزارتخانه های مختلف در جزیره کیش برگزار شد. نقش کانون های وکلا در حکمرانی خوب و انسجام اجتماعی، ضرورت رشد و توسعه کانون وکلا به عنوان یکی از شاخصه های عقلانیت و توسعه پایدار، تاکید بر اهمیت استقلال نهاد وکالت و دستگاه قضائی به عنوان متمم و مکمل یکدیگر در اجرای عدالت، تاکید بر ساماندهی حوزه داوری به عنوان یکی از ظرفیت های جامعه حقوقی، نقش دانشکده های باکیفیت حقوق در توسعه حقوقی و قضائی کشور، ضرورت اصلاح قانون تسهیل، اجباری شدن وکالت و تامین هزینه های آن از صندوق بیمه وکالت و برخورد قانونی با موسسات حقوقی غیرمجاز از جمله محورهای مورد بحث در این همایش بود.
سپس به مناسبت روز کارمند پرسنل اداری کانون در جلسه حاضر شدند و از زحمات آنان تقدیر و تشکر بعمل آمد.
 
سپس هیات مدیره وارد دستور جلسه شد.
دستور اول) با توجه به گزارش کارگروه نقل و انتقالات و توضیحات عضو ممیز،هیات مدیره به اتفاق
آرای حاضر مقرر نمود از ابتدای مهرماه سال جاری استفاده از امتیاز ماده 17 آئین نامه نقل و انتقالات و درخواست انتقال به مرکز استان صرفا از وکلایی پذیرفته شود که حداقل یک سال از تاریخ تحلیف، در محل اشتغال فعالیت داشته باشند. این مدت برای متقاضیان انتقال به غیر مرکز استان حداقل شش ماه خواهد بود.
دستور دوم) با توجه به پیشنهاد کمیسیون محترم حقوق بشر جهت برگزاری همایش با موضوع جرائم علیه قضات و وکلای محترم، هیات مدیره به اتفاق آرا افراد مشروحه ذیل را به عنوان اعضای دبیرخانه همایش انتخاب نمود: خانم و آقایان:
1-امیرحسین سجادیه(عضو محترم هیات مدیره) به عنوان دبیر همایش
2-امیرحسین قاسمی(ریاست محترم کمیسیون حقوق بشر)
3-دکتر شهرام محقق دولت آبادی( ریاست محترم کمیسیون کارآموزی)
4_علی اصغرمحققیان(دادستان محترم انتظامی)
5-منصور مدح خوان(ریاست محترم کمیسیون صیانت از حقوق وکیل)
6-عبدالمحمد بابااحمدی(ریاست محترم کمیسیون پارلمانی)
7--میترا گودرزی(ریاست محترم کمیسیون آموزش)
8_امیرجلالی(ریاست محترم کمیسیون روابط عمومی)
9- امیرحسین حبیب اللهیان(مشاور رئیس کانون در امور صنفی)
دستور سوم) با توجه به پاسخ استعلام واصله، هیات مدیره به اتفاق آرای حاضر با صدور پروانه کارآموزی آقای داود کلیمی ابراهیمی مخالفت نمود.
دستور چهارم) با توجه به گزارش کمیسیون صدور پروانه کارآموزی و تکمیل مدارک، هیات مدیره به اتفاق آرای حاضر با صدور پروانه کارآموزی افراد مشروحه ذیل موافقت نمود:
خانم ها و آقایان:
1-سید سعید احمدی 2- شیما شریفی 3- سید محمد صدری میردامادی 4-علیرضا علم شیری 5-مریم محمدی گهروئی
دستور پنجم) هیات مدیره به اتفاق آرای حاضر درخصوص پرونده نقل و انتقالات اتخاذ تصمیم نمود.
جلسه در ساعت 14:30 خاتمه یافت.
 
 
 
 
 
https://isfahanbar.org/vdcb.5bsurhb58iupr.html
نام شما
آدرس ایمیل شما

جستجوی موسسه