رتبه 1 اختبار دوره 49 کانون وکلای دادگستری اصفهان:
کارآموزان با آگاهی و کسب مهارت می توانند شان کانون وکلا و حرفه وکالت را حفظ نمایند
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۰۷
کد مطلب: 4450
 
 مهسا عباسی متولد 1376 در شهر اصفهان است. او توانسته در اختبار دوره 49 کانون وکلای دادگستری استان اصفهان رتبه یک را به خود اختصاص دهد.
در ادامه گفتگوی رسانه کانون وکلای دادگستری اصفهان را با این رتبه برتر مطالعه می فرمائید.
**به عنوان اولین سوال خودتان را معرفی و مختصری از سوابق تحصیلی خود بفرمائید.
مهسا عباسی هستم. متولد 1376 در شهر اصفهان. سال 1399 رتبه 1 آزمون وکالت را به دست آوردم و بعد از آن هم رتبه 1 اختبار دوره 49 را کسب کردم. کارشناسی و کارشناسی ارشد را در دانشگاه کاشان گذراندم و به جهت اینکه نفر اول دانشکده بودم بدون کنکور، وارد دوره کارشناسی ارشد، رشته جزا و جرم شناسی شده و فارغ التحصیل شدم. برای شرکت در اختبار، حدود 3 ماه مطالعه مستمر و مختص به این آزمون داشتم. در دوره کارآموزی مباحثی که آموخته بودیم را به صورت عملی درک کردیم و البته باید به نقش پر رنگ وکلای سرپرست هم اشاره کنم که در این مسیر کمک های زیادی کردند. میانگین مطالعات من در طول هفته حدود 5 ساعت روزانه بود که البته در اواخر هفته به 10 ساعت هم می رسید.
 
** چرا حرفه وکالت را انتخاب کردید؟
من از دوران دبیرستان علوم انسانی را به دلیل رشته حقوق و حرفه وکالت انتخاب کردم. متاسفانه این باور غلط وجود داشته که رشته انسانی را دانش آموزانی که از لحاظ تحصیلی ضعیف تر هستند انتخاب می کنند و باید گفت که چنین دیدگاهی کاملا اشتباه است و هر فردی باید علایق خود را دنبال کند تا موفق شود و انگیزه لازم را برای ادامه تحصیل داشته باشد.
 
**برای شرکت در آزمون وکالت و اختبار در موسسات و کلاس های فوق برنامه هم شرکت می کردید؟
خیر. فقط در برخی از آزمون های آزمایشی شرکت می کردم. من معتقدم داوطلبان با برنامه ریزی دقیق و مطالعه منابع می توانند در آزمون موفق شوند و چندان نیازی به حضور در کلاس های متعدد نیست.
 
**چرا کانون وکلا را برای دوران کارآموزی و اخذ پروانه وکالت انتخاب کردید؟
استقلال کانون وکلا، شان و جایگاه این نهاد مدنی برای من اهمیت ویژه ای دارد و معتقدم وکیل دادگستری برای امر دفاع باید مستقل باشد تا بتواند رسالت خود را به درستی انجام دهد. البته متاسفانه با وجود قانون تسهیل راه رسیدن به این حرفه مانند گذشته نیست و با حداقل نمره و مهارت افراد می توانند در آزمون وکالت شرکت کنند که این امر قطعا آسیب های جدی به حرفه شریف وکالت وارد می کند. وکیل دادگستری باید از درجه علمی قابل قبولی برخوردار باشد تا بتواند به درستی از حقوق مردم در محاکم دفاع کند.  
 
** به قانون تسهیل اشاره کردید. با توجه به شرایط حال حاضر نهاد وکالت و قوانینی از این دست آینده این حرفه را چطور ارزیابی می کنید؟
من معتقدم با وضع قوانینی همانند قانون تسهیل ممکن است چند سالی حرفه وکالت با بحران هایی مواجه گردد اما به دلیل ماهیت این حرفه و حساسیتی که دارد از این بحران ها عبور خواهد کرد. ما به عنوان کسانی که در ابتدای این راه پر فراز و نشیب هستیم باید همواره از اساتید و بزرگان حرفه وکالت بیاموزیم و به یاد داشته باشیم که پیشکسوتان این حرفه برای جایگاه و شان وکالت چه مسیر سختی را طی کرده اند. اساتید همواره به ما گوشزد می کنند که یک وکیل دادگستری با آگاهی، کسب دانش و مهارت می تواند جایگاه و شان کانون وکلا و وکالت را حفظ نماید.
Share/Save/Bookmark